Şimşek, Fenerbahçe hazırlıklarına başladı

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig 12. haftasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 22:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 22:18

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) –Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig 12. haftasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı. Ligde kendi evinde oynadığı 6 maçın tamamını da alan mavi-lacivertliler, konuk edeceği Fenerbahçe maçını kazanıp evinde namağlup serisini sürdürmek istiyor.

Trendyol Süper Lig, 10-11-12 Kasımda oynanacak 12. hafta maçlarıyla devam edecek. Bu sezon performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve ligde 3. sırada yer alan Yukatel Adana Demirspor, 12 Kasım Pazar günü kendi evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Bu sezon ligde kendi evinde oynadığı 6 maçın tamamını da kazanarak seri yakalayan Adana ekibi, zorlu Fenerbahçe maçından da 3 puanı almanın hesabını yapıyor. Adana'da oynadığı Çaykur Rizespor, Pendikspor, Beşiktaş, Trabzonspor, Alanyaspor ve Konyaspor'u yenerek evine puansız gönderen Demirspor, ligde 30 puanla 2. sırada yer alan Fenerbahçe'yi de mağlup ederek, iç saha galibiyetlerine devam etmenin hesaplarını yapıyor.

Maç hazırlıklarına başlayan mavi-lacivertliler, dün Teknik Direktör Kluivert yönetiminde yaptığı antrenman, ısınma hareketleriyle başladı, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından taktik çalışmaları ve çift kale maçla son buldu. 

SEVENSSON ile LUİS NANİ OYNAYABİLİR

Adana Demirspor'un geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen başarılı oyuncuları Luis Nani ve Svensson'un durumu iyiye giderken, Fenerbahçe karşısında forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak. Adana ekibinde bu iki oyuncu dışında kart cezalısı ve başka sakat oyuncu bulunmuyor.

KLUİVERT: ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Fenerbahçe maçına ilişkin yaptığı açıklamada, "Ne kadar zor bir maç olacağını herkes biliyor. Büyük bir takıma karşı oynayacağız ve mükemmel bir maç olacak. O bakımdan çok fazla çalışmalıyız. Biz Adana Demirspor olarak kendi evimizdeki galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Onun için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Adana Demirspor, ligde geride kalan 11 haftalık periyotta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi ile 21 puan toplayıp 3. sırada yer alıyor. Fenerbahçe ise 11 maçta 10 galibiyet ve 1 yenilgi ile 30 puan toplarken 2. sırada bulunuyor.