Osijek, Adana'da

Yukatel Adana Demirspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda karşılaşacağı rakibi NK Osijek, Türk Hava Yolları (THY) uçağı ile Adana'ya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2023 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2023 15:00
ilkhaber-gazetesi.com

ALİ GÜRELİ

ADANA (İLKHABER) - UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda yarın Demirspor'un konuğu olacak olan Hırvatistan'ın NK Osijek takımı, Adana'ya geldi.

NK Osijek ekibi, yarın saat 20.00'de Yeni Adana Stadyumu'nda Mavi-Şimşeklerle oynayacağı maçın hazırlıklarını ülkelerinde tamamlayarak bugün THY uçağı ile Adana'ya geldi. Osijek futbolcularının uçaktan inerken çekilen fotoğrafları da sosyal medya hesaplarında yer aldı. 

NK Osijek teknik ekibi bugün Adana'da 19.30'da Yeni Adana Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyip, ardından  takım olarak saat 20.00'de antrenman yapacak.

"Sıcak bir atmosfer bizleri bekliyor"

Bu arada maç kadrosu da belli olan konuk ekibin Teknik Direktörü Stjepan Tomas, maçla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Cluj'un önceki turu geçmesini tercih ederdim. Adana Demirspor'un gücünü biliyorum. Çünkü Türkiye'de çalıştım ve 30 binden fazla seyirciye sahip statlarında sıcak bir atmosfer bizleri bekliyor."