Oranlı’dan gazetemize ziyaret

Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürü Dr. Çetin Oranlı beraberinde Basın İlan Kurumu personellerinden Emre Şahin ile Gazetemizi ziyaret etti. 

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2023 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 17:05

Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürü Dr. Çetin Oranlı beraberinde Basın İlan Kurumu personellerinden Emre Şahin ile Gazetemizi ziyaret etti.  Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Halil Arslan ve Yazı İşleri kurulumuzla bir süre görüşen Oranlı, İLKHABER Gazetesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, kurum olarak gayet iyi ilerlediğini söyledi.

Gazetimizin muhabirleriyle de sohbet eden Dr. Oranlı, muhabirlerin daima sahada olduğunu, buna tanık olduklarını ifade ederek, başarılı çalışmalarından dolayı gazete ekibini kutladı.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Halil Arslan; Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürü Dr. Çetin Oranlı gibi mesleğini başarıyla yürüten, adından başarılarıyla söz ettiren bir meslek erbabının Adana’da görev yapmasından mutluluk duyduğunu belirtti.

Kendisinin de mesleğe ilk olarak 1969 yılında Günaydın Gazetesi’nde başladığını belirten Arslan, Hürriyet ve Sabah Gazetesi’nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra    kendi işini kurmaya karar verdiğini söyledi. Hayır işlerini de yaşamından hiç eksik etmediğini belirten Arslan, deprem bölgesinde bulunan öğrencilere burs vererek onların eğitimine katkıda bulunduğunu, vakıf çalışmalarıyla başladığı hayır işlerini bugün de aksatmadan sürdürdüğünü söyledi.

Arslan, Dr. Oranlı’ya Adana’ya değer katan çalışmaları için teşekkür etti.