Öğretmen eşi Hatice Çelik'i öldüren uzman çavuş yakalandı

Adana'nın Seyhan ilçesinde, uzman çavuş Gökhan Çelik (27), öğretmen eşi Hatice Çelik'i (29) öldürdü ve bacanağı Murat Akdöker'i ağır yaraladı. Çelik'in yakalandığı ve sorgusunun devam ettiği bildirilirken, Akdöker'in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 12:34

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Mirzaçelebi mahallesinde, uzman çavuş Gökhan Çelik (27), eşi Hatice Çelik'i (29) öldürdü ve bacanağı Murat Akdöker'i ağır yaraladı. Çıkan tartışmada silahını çeken Çelik, eşini ve ardından bacanağını vurdu. Olay sırasında seken kurşunlar, çevredeki 2 kişi ve polis aracına da isabet etti. Polis tarafından teslim olması istenen Çelik, reddedince bacağından vurularak etkisiz hale getirildi ve kaçtı. Akdöker'in hayati tehlikesi devam ederken, diğer yaralılar ise tedavi altında.

Adana'da Cinayet Zanlısı Yakalandı, Mağdur Toprağa Verildi

Adana'da eşi Hatice Çelik'i öldüren ve ardından kaçan uzman çavuş Gökhan Çelik, Yeşilyurt Mahallesi'ndeki bir binanın damında saklandıktan sonra düzenlenen operasyonla yakalandı. Hafif yaralı olan Çelik, tedavisinin ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Öte yandan Hatice Çelik'in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verildi.