Mersin'de karganın ilginç hırsızlığı: Anahtar çaldı, peşine tüm sanayi düştü

Mersin Erdemli'de sanayi sitesinde bir karga, iş yerine bırakılan otomobilin anahtarını çaldı. Çalışanların saatlerce peşinden koştuğu karga, anahtarı en son bir okulun damına bıraktı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 15:33

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir karga, sanayi sitesinde iş yerine emanet bırakılan otomobilin anahtarını çaldı. İş yeri çalışanları yaklaşık iki saat boyunca kargayı yakalamak için koşturdu. Sonunda karga, anahtarı bir okulun damına bırakarak "teslim etti." O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Karganın hırsızlık anı güvenlik kamerasında

Olay, Yusuf Sezgen'e ait kaportacıda meydana geldi. İş yeri çalışanlarının poğaça verdiği karga, önce biraz yedikten sonra aracın ön camına doğru gelerek anahtarı kaptı ve hızla uzaklaştı. Çalışanlar karganın peşine düştü, fakat kurnaz kuş onları sanayinin bir ucundan diğerine koşturdu.

"Kargaya anahtarımızı bıraktığı için teşekkür ederim"

İş yeri sahibi Yusuf Sezgen, yaşananları esprili bir dille anlatarak, "Kargaya poğaça verdik, o da karşılık olarak anahtarı aldı. Yaklaşık iki saat boyunca peşinden koştuk. Sonunda bir okulun çatısına bıraktı. Canımız çıktı ama anahtara kavuştuk. Yine de kargaya teşekkür ederim," dedi.