MAR-DAD bayramda ihtiyaç sahiplerini sevindirdi

Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (MAR-DAD), Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine kurbanlık ve bayramlık kıyafet yardımı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 17:28

Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (MAR-DAD) tarafından ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin yardımlarını ulaştırdı.

İLKHABER Gazetesi'nden Bayram Bulut'un haberine göre; MAR-DAD tarafından geçtiğimiz bayram olduğu gibi bu bayramda da ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar yapıldı. Hayırsever vatandaşların bağışladıkları canlı kurbanlıkları ve kesilen kurbanlık hayvanların etleri dernek tarafından toplandı. Toplanan canlı kurbanlıklar ve kesilen kurbanlıkların etleri tek tek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafetleri içeren hediyeler de dağıtıldı.

Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (MAR-DAD) Bakanı Hüseyin Talay, hemşehrileri için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini söyledi.  Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık dağıttıklarını ve kurbanlık ve kurban et hisselerini dağıttıklarını dile getiren Talay, “200 aileye bayram kıyafeti hediye ettik. Ayrıca 30 tane canlı kurban ve 15 tane de koyun kesilip et olarak, inek, dana kesip hisseleri et olarak bize getirenlerin de kurbanlarını yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımını yaptık. Allah bu hayırları yapanların hayırlarını kabul etsin. Bizler de bu hayırların gerçekleşmesine dernek olarak vesile olduk” dedi.