Kocaispir: 'Adana’nın lezzeti ve neşesi eşsizdir'"

Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde Yüreğir Belediyesi standı, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Başkan Kocaispir, Adana'nın kültür, sanat, ve lezzetinin eşsiz olduğunu vurgulayarak festivali değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2023 11:03

NİLGÜN TAZE

ADANA (İLKHABER) - 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali, 'Cumhuriyetin 100. Yılı' temasıyla Adana Valiliği ev sahipliğinde düzenlendi. Yerli ve yabancı yüzbinlerce misafiri ağırlayan festival, renkli etkinliklere sahne oldu. Festivalin destekçilerinden Yüreğir Belediyesi, hazırladığı stand ile büyük ilgi topladı.

Ziyaretçilerin ilgi odağı olan Yüreğir Belediyesi standında, çay, kahve, kaynar, portakal suyu, patlamış mısır ve Aşçılık Kursu öğrencilerinin hazırladığı özenle yapılmış kekler gibi lezzetler ikram edildi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, festivalde Adana'nın eşsiz kültürünün, sanatının, yaşam biçiminin ve lezzetinin bir kez daha gözler önüne serildiğini belirtti. Kocaispir, "Adana’nın kültür ve sanata olan tutkusu, yaşam biçimi, lezzeti ve neşesi eşsizdir. Festivalimizde şehrimizde ağırladığımız misafirlerimiz buna bir kez daha şahitlik etmiş oldular. Bu yılda standımızın önü bayram yeri gibiydi. Bize gösterdikleri yoğun ilgi için tüm hemşerilerimize, uzaktan yakından gelen bütün ziyaretçilerimize teşekkür ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesi standı, Adana lezzetlerini ve kültürünü ziyaretçilere tanıtarak festivalin renkli atmosferine katkı sağladı. Ziyaretçiler, Adana'nın zengin mutfağından gelen lezzetlerle unutulmaz bir deneyim yaşadı.