Kadir Aydar Ceyhan’a müjdeyi verdi: Yılda 10 bin TL ikramiye

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, Ceyhan’daki emeklilere müjdeyi verdi, “Emeklerimize yılda 10 bin TL ikramiye” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 15:31
ilkhaber-gazetesi.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, Ceyhan için proje ve fikirlerinin çoğunu açıkladı ve açıklamaya da devam ediyor. Ceyhan’da kadın, erkek, genç, yaşlı demeden ve kimseyi göz ardı etmeden projelerini hazırlayıp Ceyhan halkına duyuran Aydar, bu kez de emekliler için bir projesinden bahsetti.

Emeklilerin sorun ve sıkıntılarını çok iyi bildiğini dile getiren Kadir Aydar, “Ceyhan’ımızın vefakar ve cefakar emeklileri. Sizlere de bir müjde vermek istiyorum. 1 Nisan sabahı Ceyhan Belediye Başkanı seçildiğimde ihtiyacı olan tüm emeklerimize yılda 10 bin TL ikramiye vereceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Adayı Aydar, bu ikramiyeyi 2 taksit şeklinde emeklilere ödeyeceğini ifade ederek devamında şu cümleleri kullandı:

“Bu taksitleri Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı olmak üzere 2 şekilde ödeyeceğiz. İlk taksiti Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tarafından 1 Nisan'dan sonra bu Ramazan ayında hesabınıza yatacak. Hayırlı uğurlu olsun.”