Gökayaz: Yeni avukatlarımız geleceğimizdir

Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ceyhan'da görev yapan avukatları ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından, Ceyhan Adliyesi'nde staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Furkan Manga ve Yusuf Taşcı için bir ruhsat töreni düzenlendi. Törene, avukatlar, aileler ve misafirler katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 10:40

Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ceyhan'daki avukatları ziyaret etti. Ziyaretin ardından, Ceyhan Adliyesi'nde staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Furkan Manga ve Yusuf Taşcı için ruhsat töreni düzenlendi. Törene avukatlar, aileler ve misafirler katıldı. Gökayaz, “Ruhsatını alacak meslektaşlarımız, cesaretle ve adaletin sağlanması konusunda bitmek bilmeyen bir mücadele anlayışıyla mesleğimizi ifa edeceklerine olan inancımız tamdır” dedi.

“Bitmek bilmeyen bir mücadele anlayışla mesleğimizi ifa edeceklerine olan inancımız tamdır”

Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, "Bugün Ceyhan'da, siz kıymetli meslektaşlarımızla birlikte olmanın onurunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bugün ruhsatını alacak meslektaşlarımız, Avukatlık Andını okudukları andan itibaren avukatlık mesleği gibi onurlu ve kutsal bir mesleğin mensubu olacaklar. Avukatlık mesleği mücadele, sabır ve cesaret mesleğidir. Ruhsatını alacak meslektaşlarımız cesaretle ve adaletin sağlanması konusunda bitmek bilmeyen bir mücadele anlayışla mesleğimizi ifa edeceklerine olan inancımız tamdır. Meslektaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimi sunuyor, aramıza hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

  Törende Avukatlık Andını okuyan meslektaşlarımıza cübbeleri; Av. Burak Manga ve Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli tarafından giydirildi. Ardından stajlarını tamamlayan avukatlara ruhsatları Av. Semih Gökayaz tarafından takdim etti.