Erdinç Altıok: Nisan ayından beri hiçbir personelin maaşı gecikmedi

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, belediyenin çalışanlarına uzun süredir düzenli ve zamanında maaş ödemeleri yaptığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 10:27

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, belediyenin uzun süredir çalışanlarına düzenli ve zamanında maaş ödemeleri yapıldığını ifade etti. Son günlerde ödenmeyen maaşlarla ilgili ortaya atılan asılsız iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Altıok, “Göreve geldiğimiz günden itibaren, Nisan ayından bu yana hiçbir personelimizin maaşı ayın 15'inden sonraya kalmamıştır” dedi.

“İşçinin, emekçinin alin teri bizim için en yüce değerdir”

Erdinç Altıok, “Yumurtalık Belediyesi olarak geçmişten bu yana ödenmeyen maaşları zamanında ve eksiksiz yatırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her ay olduğu gibi bu ay da maaşlar düzenli ve eksiksiz yatırılmıştır. Kamuoyunda, maaş ödemeleriyle ilgili gerçeği yansıtmayan, kasıtlı bazı iddialar dolaşmaktadır. İyi bilinmelidir ki; art niyetlilerin beyhude çabalar bizi doğru bildiğimiz yoldan asla ve asla saptırmayacaktır. İşçinin, emekçinin alin teri bizim için en yüce değerdir” şeklinde konuştu.

“Nisan ayından bu yana hiç bir personelimizin maaşı ayin 15'inden sonraya kalmamıştır”

Altıok, “Göreve geldiğimiz günden itibaren, 10 yıldır tam maaş alamayan çalışma arkadaşlarımıza destek olmak adına yapılan erken avans ödemeleri, "eksik maaş yatırılıyor" seklinde gündeme taşınmaya çalışılmıştır. Nisan ayından bu yana hiç bir personelimizin maaşı ayin 15'inden sonraya kalmamıştır. Asli astarı olmayan bu tür asilsiz bilgilere itibar etmemenizi önemle rica ederiz” diye ifade etti.