Dumanından önce çevreyi kirleten kömür tortuları şikayet üzerine temizlendi

Adana'nın Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde kömür dağıtımından sonra çevreye yayılan kömür tortuları mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Yapılan şikayetler üzerine Seyhan Belediyesi, temizlik çalışmalarını hızla gerçekleştirerek alanı temizledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 11:17

Adana'nın Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde yaşanan kömür tortusu sorunu, mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine çözüme kavuşturuldu. Kömür dağıtımının ardından çevrede oluşan yoğun kirlilik ve gürültü, hem mahalle sakinlerinin hem de çocukların sağlığını tehdit ediyordu. Gürültü ve çevre kirliliğiyle başa çıkmaya çalışan halk, yetkililere seslenerek çözüm bekledi.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gelen şikayetlerin ardından, Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kömür tortularının yoğunlaştığı bölgede temizlik çalışmaları başlattı. ilkhaber-gazetesi.com'un da gündeme getirdiği bu şikayetler üzerine hızla harekete geçen ekipler, mahalledeki çevre kirliliğini ortadan kaldırdı.

MAHALLELİ MEMNUN

Kömür tortularının temizlenmesiyle birlikte mahalledeki sorun çözüme kavuştu. Temizliğin ardından konuşan bir mahalle sakini, "Üç tarafı evlerle dolu bir alan, bir tarafı da caddeye bakıyor. Çocukların zaman geçirdiği bu büyük alan, kömür tortuları nedeniyle kirlenmişti. Şikayetlerimiz dikkate alınarak bir şeylerin değişmesi bizleri mutlu etti. Artık bu tür sorunların tekrar etmemesini istiyoruz." diyerek memnuniyetini dile getirdi.