Çukurova GİAD'dan Karalar'a ziyaret: Dünya kenti Adana için beraber çalışacağız

Çukurova Genç İş Adamları Derneği (Çukurova GİAD) yönetimi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret ederek başarılar diledi ve iş birliği mesajları verdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2024 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2024 14:34
ilkhaber-gazetesi.com

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Yönetim Kurulu, 30 Mart 2023 tarihinde yapılan yerel seçimlerden sonra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana'nın en önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan Çukurova GİAD'ın her zaman Adana'ya hizmet eden projelere destek verdiğini belirtti. Sakarya, geçmiş dönemde de Zeydan Karalar'ın Çukurova GİAD'ın çalışmalarına ve projelere yakın ilgi ve destek gösterdiğini ifade ederek, "Yeni dönemde de 'Dünya Kenti Adana' hedefi doğrultusunda belediyemizin yanında yer alacağız. Çukurova GİAD olarak, Dünya Kenti Adana yolunda projeler, zirveler, toplantılar ve programlar düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise, "Adana'ya hizmet etmek için seçildik ve bu görevi 5 yıl daha sürdürme imkanı bulduk. Kaldığımız yerden Büyükşehir Adana için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Karalar, Çukurova GİAD'ın Adana'ya önemli katkılar sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayarak, derneğin projelerine ve programlarına her zaman destek olmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve beraberindeki heyet, ziyarette Adana'nın kalkınması ve gelişmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya'ya Başkan Yardımcıları Rafet Milli ve Hakan Burç, Genel Sekreter Fikri Oğuzhan Ertem, Sayman Ceyhun Baskın ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökalp Sofuoğlu eşlik ettiler.