Ceyhan Belediyesi standı, Adana Lezzet Festivali'nde ilgi odağı oldu

Ceyhan Belediyesi, Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde açtığı stant ile büyük ilgi gördü. Kadın Eli biriminin el emeği ürünleri ve yöresel lezzetler festival katılımcıları tarafından büyük beğeni topladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2023 13:57
ilkhaber-gazetesi.com

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER) - Ceyhan Belediyesi, Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde açtığı stantla büyük ilgi gördü. Adana'da üç gün süren festival, hem yerel halkın hem de yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi. Ceyhan Belediyesi'nin festival alanındaki standında, Kadın Eli birimi tarafından el emeği, göz nuru ürünler sunuldu ve yöresel lezzetler sergilendi.

Festivalde Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar gibi birçok önemli isim de yer aldı. Başkan Hülya Erdem, festivalde emeği geçenlere teşekkür etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Erdem, kendi ekiplerinin ürettiği ürünleri festival ziyaretçileriyle buluşturmanın büyük bir heyecan verdiğini ifade etti. Standlarında muhammara, muhacir ekmeği, kabuklu ve kabuksuz yer fıstığı, nar, şalgam, pişi, kurabiye, turşu, biber ve domates salçası, böğürtlen reçeli gibi yöresel ürünleri sunduklarını belirtti. Başkan Erdem ve belediye ekibi ayrıca ziyaretçilere bol bol içecek ikramında da bulundu.