Bekir Nennioğlu: Sağlık çalışanları için çalışıyoruz

Sağlık-Sen Adana Şubesi Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu; “Sağlık çalışanlarının ve tüm kamu çalışanlarının haklarını aldığı, daha müreffeh bir ortamda yaşadığı günler oluşması için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 17:53

Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu; “Sağlık çalışanlarının ve tüm kamu çalışanlarının haklarını aldığı, daha müreffeh bir ortamda yaşadığı günler oluşması için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

İLKHABER Gazetesi'nden Abdurrahim Sağ'ın haberine göre; Sağlık-Sen Adana Şubesi Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Adana İl Sağlık Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya Osmaniye Memur-Sen Başkanı Mahmut Kahraman ve Osmaniye Sağlık-Sen Şube Başkanı Muhittin Çenet'de katıldı. Basına kapalı yapılan toplantı sonra muhabirimizin sorularını yanıtlayan Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, yaptıkları toplantılarının haftalık olağan toplantıları olduğunu söyledi. Toplantıyı bu hafta İl Sağlık Müdürlüğü Sendika odalarında yapmak istediklerini belirten Nennioğlu, komşu ilden misafir ağırladıklarını belirtti.

Nennioğlu, “Sağlık-Sen Adana Şubesi Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'nı, Osmaniye Memur-Sen Başkanımız Mahmut Kahraman ve Osmaniye Sağlık-Sen Şube Başkanımız Muhittin Çenet'in katılımıyla İl Sağlık Müdürlüğü Sendika Odamızda yaptık. Sahada yaşanan sorunları, Osmaniye Başkanımızla beraber istişare ettik ve birlikte çalışma kararı aldık. İl milletvekillerimizle Osmaniye ve Adana olarak birlikte çalışma kararı aldık” dedi.

Nennioğlu, sağlık çalışanlarının ve tüm kamu çalışanlarının haklarını aldığı, daha müreffeh bir ortamda yaşadığı günler oluşması için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.