Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden temizlik seferberliği!

Aydın Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, kentin her köşesini pırıl pırıl tutmak için 24 saat aralıksız çalışıyor. Başkan Çerçoğlu: "Aydın'ı tertemiz tutacağız!"

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 12:20

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı temizlik ekipleri, Aydın kent genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, gece gündüz demeden Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanlarında bulunan tüm noktalarda titizlikle temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçoğlu, Aydın'ı pırıl pırıl tutmak için 24 saat çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra caddeleri, bulvarları ve kent mobilyalarını da tertemiz tutuyor. Vatandaşların her gün pırıl pırıl bir Aydın'a uyanmaları için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Çerçioğlu, "Kentimizde sorumluluk alanlarımızda bulunan tüm noktalarda gece-gündüz demeden temizlik çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz." dedi.

Başkan Çerçoğlu, Aydınlılardan da destek istedi. Çerçoğlu, "Çevreye duyarlı olalım, çöplerimizi yerlere atmayalım. Aydın'ı hep birlikte daha temiz bir şehir haline getirebiliriz." diye konuştu.