ATO Başkanı Yücel Bayram'dan müjde

Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, Tüyap Fuar Alanı ile ilgili Adanalılara müjde verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2023 07:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 07:00
ilkhaber-gazetesi.com

Adana Güzellik Fuarı'nın açılışına katılan ve açılış konuşmasını yapan isimlerden biri olan Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, konuşmasında Adanalılara Tüyap Fuar Alanı ile ilgili müjde verdi.

 Konuşmasına fuarın tarihçesini anlatmakla başlayan ve fuar alanının ne şartlarda yapıldığından bahseden Bayram, bu alanın bir videosunu hazırlattığını ve bittiğinde Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'e sunacağını bildirdi.   Başkan Bayram, "Burası eskiden bir tepeydi. Hafriyatı kaldırmamız 153 gün sürdü. Ve zorlu süreçlerden geçti. Birçok üğraş sonunda da şu an içerisinde bulunduğumuz 27 bin metre kare alan fuar alanı olarak kullanılmaya başlandı. Ve şu anki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan o zaman başbakandı ve başbakan olduktan sonra ilk açılış yaptığı yer Adana fuarıydı. 

 Şu an fuarın 12 bin metre kare kapalı alanı olduğundan söz eden Bayram, alanla ilgili bir projeye karar verdiklerini dile getirdi ve Adanalılara şu müjdeyi verdi: "Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger'in başkanlığında yönetim kurulu olarak yan tarafa 12 bin metre kare daha bina yapma kararı aldık ve projelerimiz başladı. Ve inanın ki burada yaşadığımız en büyük problem fuarın kapalı olan alanına fuara gelen ziyaretçileri almak ve tahliye etmek oldu. Bu yüzden de alanı genişleterek bu sorunu çözmeye karar verdik." Başkan Bayram, ihracat ve üretimin yoğun olduğu bir il için fuarın çok önemli olduğu kanısında olduğunun da altını çizdi ve konuşmasını sonlandırdı.