Ali Demirçalı, muhtarlarla bir araya gelerek yüreğir'in geleceğini planladı

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Yüreğir Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı"nda muhtarlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 12:45

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, kahvaltıda muhtarlarla buluştu. Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen üçüncü ‘Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’na Belediye Başkanı Ali Demirçalı, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Yüreğir’in geleceği için muhtarlarla yaptığı koordinasyon ve değerlendirme toplantılarına devam ediyor. Adeta bir beyin fırtınası şekilde geçen toplantılarda ilçede görev yapan muhtarlar mahalleleri ile ilgili sorun, öneri ve taleplerini dile getirerek fikir alışverişinde bulunuluyor.

Demirçalı Yüreğir’in sorunları için muhtarları dinleyerek bir yol haritası çizecek

Bu çerçevede üçüncüsü düzenlenen kahvaltı programı oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan ve ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Demirçalı, tüm mahallelerin sorunlarını bildiğini, sorunların çözümü noktasında muhtarları dinleyerek bir yol haritası çizeceklerini kaydetti.

“Yüreğir’imizi daha yaşanabilir bir ilçe durumuna getireceğiz”

Ali Demirçalı, “Herkese şeffaf, adaletli ve adil bir hizmet sunmak için var gücümle çalışacağım. Bahane üretmeden, belediye başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve muhtarlarımızla el ele vererek sorunlarımızı çözüme ulaştıracak ve Yüreğir’imizi daha yaşanabilir bir ilçe durumuna getireceğiz” dedi.

Mahalle muhtarları sorunları dile getirdi

Demirçalı’nın konuşmasının ardından söz alan muhtarlar, mahallelerinin sorunlarını dile getirdi. Muhtarların taleplerini tek tek not alan Başkan Demirçalı, tüm sorunları hep birlikte el ele vererek çözeceklerini dile getirdi.