Aksoy: 25 Yıldır seyyar tezgahımda mevsimlik ürünler sunuyorum

Adana'nın Atatürk Caddesi'nde 25 yıldır seyyar tezgahında mevsimlik taze ürünler sunan Oğuzhan Aksoy, satış yaptığı ürünlerin çeşitliliğine dikkat çekti

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 12:58

Adana’nın Atatürk Caddesi’nde 25 yıldır seyyar tezgahında mevsimine göre taze ürünler satan Oğuzhan Aksoy, işinin zorluklarına rağmen kararlılığını sürdürüyor. Aksoy, "25 yıldır seyyar tezgâhımda satış yapıyorum. Satışlarımızdan en fazla kendimizi geçindirebiliyoruz” dedi.

Oğuzhan Aksoy, “25 yıldır seyyar tezgâhımda satış yapıyorum. Satışlarımızdan en fazla kendimizi geçindirebiliyoruz. Tezgahta sattıklarımız mevsime göre değişiyor. Şu an fındık, alıç, ceviz bunlar biterse kestane çıkar, nergis çıkar. Fiyatlarımız şu an da uygun. Örnek vermek gerekirse kabak çekirdeği 400 TL fıstık ise 250 TL” diye ifade etti.

Aksoy konuşmasında alıcın faydalarına değinerek şunları söyledi: “Tezgahta bulunan alıç ise faydaları çok önemli. Diyabet, astım ve bazı kanser türleriyle ilişkili olan kronik inflamasyona karşı koruyucudur. Alıç, daralmış kan damarlarını gevşetip kan basıncını düşürebilir. Yüksek tansiyon sorunu olanlar alıç meyvesini tedavilerine destek amaçlı tüketebilir.”