Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Ramazan Bayramı kapsamında görev başındaki güvenlik güçleriyle bayramlaştı. Bayramda da fedakârca çalışan emniyet ve jandarma mensuplarını ziyaret eden Vali Köşger, onların bayramını kutladı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Ziyaretlere 6’ncı Kolordu Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Ozan Nas, Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ve İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel de katıldı.
Vali Köşger, bayram ziyaretleri kapsamında ilk olarak Sarıçam İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Burada görevli emniyet personelinin bayramını kutlayan Vali Köşger, “Milletimizin huzuru için gece gündüz demeden çalışan emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Sarıçam İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Köşger, burada görevli jandarma personeliyle bayramlaştı. Kontrol odasında Cayrokopter ve İHA uçuşlarını takip ederek yetkililerden bilgi aldı.
Vali Köşger, huzur ve güvenliğin sağlanmasında büyük rol oynayan jandarma personeline teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulundu.
Vali Köşger, ziyaretlerinin son durağı olarak Mustafalar Jandarma Uygulama Noktası’nı ziyaret etti. Hem görevli jandarma personelinin hem de seyahat eden vatandaşların bayramını kutlayan Vali Köşger, yol güvenliği konusunda alınan tedbirler hakkında bilgi aldı.
Burada yaptığı açıklamada, “Bayramda da fedakârca görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Milletimizin huzuru ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan emniyet ve jandarma teşkilatımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.