Adana’nın Yumurtalık İlçesinde Muhtarlar Günü kutlandı

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde '19 Ekim Muhtarlar Günü' çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 11:07

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde de '19 Ekim Muhtarlar Günü' kutlandı. Cumhuriyet Alanı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma törenin ardından muhtarlar, Yumurtalık Kaymakam Vekili Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez’i ziyaret ederek, günün anlam ve önemini paylaştı. Kaymakam Kurtyemez, bu özel gün vesilesiyle köy ve mahalle muhtarlarının görevlerini vurguladı ve onlara teşekkür etti.

“Muhtarlar yerel yönetimler ve halk arasında köprü vazifesi görüyor”

Ramazan Kurtyemez, "Vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanimizin mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum” diye ifade etti.

Kaymakam Ramazan Kurtyemez Muhtarlar Günü için yemek verdi

Yumurtalık Kaymakam vekili Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebeti ile Yumurtalık Mahalle Muhtarlarını Kaymakamlık Makamında ağırladı. Muhtarların mahallerinde var olan sorunları, talep, öneri ve şikâyetlerini dinledi.

Yumurtalık Kaymakam vekili Kurtyemez, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebeti ile Yumurtalık ilçesi mahalle muhtarları onuruna yemek verdi. Yumurtalık Mahalle muhtarları Kaymakam  Ramazan Kurtyemez’e teşekkür etti.