Adana'nın merkez ilçelerinde kurban satış ve kesim yerleri

Adana'nın merkez ilçeleri Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam'da kurban satış ve kesim yerleri belirlendi. Merkez ilçe belediyeleri, bayram öncesi tedbirleri almaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 14:50

Adana'nın merkez ilçeleri Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam'da kurban satış ve kesim yerleri belirlendi. Merkez ilçe belediyeleri, bayram öncesi tedbirleri almaya başladı.

Çukurova Belediyesi, bu yıl da Kurban Bayramı’nda kesim hizmetini ücretsiz olarak verecek. Kurban satış noktası olarak önceki yıllarda olduğu gibi fuar alanının yanındaki boş alan belirlenirken, kurban kesim hizmeti ise Kurban Bayramının birinci ve ikinci günleri 5 ayrı noktada ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Çukurova kurban kesim ve satış yerleri Yüzüncüyıl Mahallesi Fuar Alanı Yanı Ücretsiz Kurban Kesim Noktaları: Yurt Mahallesi Sosyete Pazarı İçi Toros Mahallesi Semt Pazarı Huzurevleri Mahallesi Semt Pazarı Beyazevler Mahallesi Miraç Camii Yanı Yüzüncüyıl Mahallesi Fuar Alanı Yanı

Seyhan kurban kesim ve satış yerleri

Seyhan'da kurbanlık satış yerleri olarak 8 mahallede alanlar belirlendi. Buna göre;

Gülbahçesi Mahallesi Kapalı Semt Pazarı Yanındaki Futbol Sahası Emek Mahallesi Kapalı Semt Pazarı Yanı Fatih Mahallesi İtfaiye Müdürlüğü Arkası 2000 Evler Mahallesi Gülen Özkan Cami Karşısı Gürselpaşa Mahallesi Mehmet Zaid Kutku İmam Hatip Ortaokulu Yanı Bahçeşehir Mahallesi Seyhan Belediyesi Spor Kompleksi Yanı Fevzipaşa Mahallesi A. Yaşar Bayboğan Caddesi ve Park Alanı Yeşiloba Mahallesi Kapalı Semt Pazarı Yanı

Kurban kesim yerleri ise daha sonra açıklanacak.

Yüreğir kurban kesim ve satış yerleri

Yüreğir Belediyesi de yaklaşan kurban bayramı öncesi ilçede kurban satış ve kesim noktalarını belirledi. Bu yıl Yüreğir'de 4 noktada kurban satışı yapılacak.

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Üzeri Yüreğir Devlet Hastanesi Yanı Akıncılar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı Yanı Kışla Mahallesi Muharrem Gülergin Stadı Yanı Kiremithane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yanı

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla bayram öncesi önlemler ve temizlik çalışmalarının titizlikle yapıldığını belirterek vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzur ve sağlık içerisinde geçirmeleri için Temizlik, Zabıta, Fen İşleri ve Park Bahçeler başta olmak üzere ilgili tüm müdürlüklerin hizmetlerini aksatmadan sürdüreceğini söyledi.

Sarıçam kurban kesim ve satış yerleri

Sarıçam Belediyesi de yaklaşan Kurban Bayramı için hazırlıklarını sürdürüyor. İlçede yaşayan vatandaşların huzurlu ve güvende bir bayram geçirmesi için üç noktada, kurban satış ve iki noktada da kesim alanı belirlenirken, sağlıklı ve güvenli bir ortamda kurban kesim ve satışı için, yapılan düzenlemelere halkın uyması çağrısında bulunuldu.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı Üzeri Orhangazi Mahallesi Fatih Caddesi (Firezbar) Boynuyoğun Mahallesi Şehit Akif Palalı Bulvarı’nda

Satış ve Kesim Noktası:

Orhangazi Mahallesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki Satış Noktaları