Adana Demirspor'da teknik direktör arayışı

Trendyol Süper Lig takımlarından Yukatel Adana Demirspor’da Patrick Kluivert ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik adam arayışı başladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2023 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 09:44

Geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Samsunspor karşılaşmasında kendi sahasındaki namağlup unvanını 2-3'lük skorla sonlandıran Adana Demirspor'da teknik direktör şoku yaşandı. Patrick Kluivert ile görüşen Adana Demirspor yönetimi, Hollandalı teknik direktörle yolları ayırma kararı aldı. Mavi-lacivertli kulübü sosyal medya paylaşımında Kluivert ile karşılıklı anlaşma sonucu yolların ayrıldığı ifade edilirken, yeni teknik adam konusunda da hızla bir şekilde arayış başladı.

Başkan Sancak tesislerde

Başkan Murat Sancak, dün ligin 15. haftasında Galatasaray ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıkları öncesi, Adana Demirspor Kulüp tesislerine giderek futbolcularla bir süre görüşme yaptı. Patrick Kluivert'in yerine Sergen Yalçın, Aykut Kocaman ve Burak Yılmaz'ın isimlerinin geçtiği Demirspor’da, İtalyan bir hocanın göreve getirilmesi fikrinin öne çıktığı öğrenildi.

Galatasaray hazırlıkları başladı

Adana Demirsporlu futbolcular, Murat Sancak ile yapılan görüşmenin ardından Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Trendyol Süper Lig’de Adana’yı temsil eden Mavi-Şimşekler, antrenör Serkan Damla yönetiminde antrenman yaptı. Mavi-lacivertliler antrenmanda pas, koordinasyon ve taktik çalışma gerçekleştirdi.

Adana Demirspor, Patrick Kluivert yönetiminde Süper Lig'de çıktığı 14 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet almıştı.