Adana'da TEKNOFEST öncesi Solo Türk Adana semalarında uçtu

Adana, 2 Ekim Çarşamba günü saat 12.00'de başlayacak olan TEKNOFEST için son hazırlıklarını yapıyor. Festivalin yayınlanmasına Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve birçok kişinin katılması bekleniyor. Festival öncesinde gösteri yapacak olan Türk Yıldızları ve Solo Türk, Adana semalarında deneme uçuşları gerçekleştirerek, hazırlıklarını inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 12:32

Adana'da 2-6 Ekim tarihleri ​​arasında düzenlenen Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) heyecan dorukta. Festivalin sunulması, 2 Ekim Çarşamba günü saat 12.00'de yapılacak ve Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile birçok bakanın devam edeceğiyle ilgili.

SOLOTÜRK ADANA SEMALARINDA

Festival öncesinde Solo Türk, Adana semalarında alçaktan prova uçuşları yaptı. Uçuşlar, hem görsel bir şölen sunarken hem de festivalin hazırlık aşamasında son kontrollerin sunulması sağlandı. Ancak, düşüktan uçuşlar uçuşlar, yüksek ses nedeniyle bazılarının arasında korkuya neden oldu. Uçuşlar bir süre devam ettikten sonra sona erdi.

TEKNOFEST ADANA NE ZAMAN?

TEKNOFEST, yerli ve milli teknoloji geliştirme hedefi doğrultusunda birçok etkinlik ve gösteriye ev sahipliği yapacak. Festival, gençlerin teknolojiye olan katkısını artırmayı ve Türkiye'nin ayrıntılarını paylaşmayı hedefliyor. 2 Ekim'de başlayacak olan festival, 6 Ekim'e kadar sürecek.