Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı’nda "Sakiler" müzik grubu konser verdi

Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin ilk durağı olan 13. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında sahne alan Sakiler grubu, Seyhan Nehri kıyısında müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2025 23:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2025 23:24

Adana'da Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen "Türkiye Kültür Yolu Festivali"nin ilk etkinliği olan 13. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı tüm hızıyla devam ediyor. Karnaval kapsamında sevilen müzik grubu "Sakiler", Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta bir konser verdi.

ADANALILAR SAKİLER'E YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Konsere Adanalı müzikseverler büyük ilgi gösterdi. Müzik grubunun seslendirdiği popüler şarkılara katılımcılar coşkuyla eşlik etti.

PERFORMANS AYAKTA ALKIŞLANDI

Dinleyiciler, müzik grubunun sahnedeki enerjik performansını cep telefonlarıyla kaydetti. Konserin sonunda ise "Sakiler" üyeleri uzun süre alkışlandı.