Adana'da iki grup arasında kavga: Bir kişi ayağından vuruldu

Adana'nın Seyhan ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi tabanca ile ayaktan vuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 09:59

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan kavgalar çatışmaya dönüştü. Kavga sırasında bir kişinin ayağından vurularak yaralandı. Yaralı kişi hastaneye kaldırılırken, silahı kullanan kişi polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Adana'nın Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Sözlü tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesiyle bir kişinin yanında taşıdığı tabanca ile karşı grubun bir şahsı ayağından vurdu. Vurulan kişinin vurulma anı ve yaşanan panik anları, çevredeki kişinin cep telefonları ile görüntülendi.

Olayın ardından çevredeki seçimin hemen durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirildi. Kısa süre içinde olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı Seyhan Devlet Hastanesi'ne tedavi olarak aldı. Yaralının hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili geniş soruşturma soruşturması başlatan polis, silahı kullanan şüpheliyi kısa süre sonra yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.