Adana'da cinayete kurban giden kadının sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı: "Huzurum", "Sırtımı dayadığım dağım"

Adana'da sevgilisi tarafından öldürülen Ayşegül Sefer'in, sosyal medya hesabından katiliyle paylaştığı fotoğraflara dikkat çekti. Sefer, birlikte çektikleri fotoğraflara “Huzurum” ve “Sırtımı dayadığım dağım” notlarını yazmıştı. Çiftin 2 yaşında ikiz çocuklarının olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 10:05

Adana'nın Çukurova ilçesinde sevgilisi tarafından öldürülen Ayşegül Sefer'in, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara dikkat çekti. Sefer, katili olan Emre Naynal ile olan "Huzurum" ve "Sırtımı dayadığım dağım" notlarıyla paylaşmıştı. Çiftin 2 yaşında ikiz çocuklarıda çocukları olduğu öğrenildi.

Ne olmuştu?

Olay, 13 Ekim 2024 tarihinde Adana'nın Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Emre Naynal (37), kiraladığı lüks bir araçla sevgilisi Ayşegül Sefer'i (40) göl kıyısına götürdü. Burada çıkan tartışma sonrasında Naynal, Sefer'i öldürmeden önce yanında taşıdığı tabanca ile, ardından aynı silahla intihar etti.

Çocuklarının babası, aynı zamanda katiliyle "Huzurum", "Sırtımı dayadığım dağım" paylaşımları dikkat çekti

Ayşegül Sefer'in sosyal medya hesabında, katili Emre Naynal ile çalınan “Huzurum” ve “Sırtımı dayadığım dağım” notlarıyla paylaştığı ortaya çıktı. Çiftin yakınları ise polise verdikleri ifadede, aralarında herhangi bir sorunun olmadığını belirtti.

2 Yaşında İkiz Çocukları Vardı

Ayşegül Sefer ve Emre Naynal çiftinin 2 yaşında iki çocukları olduğu öğrenilirken, yakınları ise çiftin aralarında herhangi bir sorun olmadığı yönünde polise ifade verdi.