Adana'da Buruk Mezarlığı'nda hayatına son verilen anne ve iki kızının cenazesi alındı

Adana'nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'nda cinayete kurban giden anne Şenay Gerçek ile kızları Güldane ve Gaye Gerçek'in cenazeleri, otopsinin ardından defnedilmek üzere morgdan alındı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 13:44

Adana'nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'nda dün cinayete kurban giden anne Şenay Gerçek (44) ve kızları Güldane (20) ile Gaye Gerçek (22) için otopsi işlemlerinin ardından cenazeleri morgdan alındı. Aile, cinayetin işlendiği mezarlıkta toprağa verildi. Olayın faili olarak aranan Şemsettin Erkuvan’ın yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Ne olmuştu?

Adana'nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'nda, kabir ziyaretinde bulunan Şenay Gerçek (44) ve kızları Güldane (20) ile Gaye Gerçek (22) dün akşam saatlerinde tabancalı saldırıya uğradı. Saldırgan, Muzaffer Erkuvan'ın babası Şemsettin Erkuvan, husumet nedeniyle kadınları takip etti ve musalla taşına yakın bir noktada saldırdı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalede, üç kadının da hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazeler, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı ve daha sonra Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cinayet Büro Amirliği, şüpheli Şemsettin Erkuvan’ın yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.