Adana’da boşanma aşamasındaki koca, karısını ve kayınbabasını vurarak kaçtı

Adana'da boşanma aşamasındaki İzzettin T., eşi Ayşegül T. ve kayınbabası Salih K.'yı silahla vurduktan sonra gasp ettiği motosikletle kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, sağlık durumları iyi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 18:39

Adana'nın Yüreğir ilçesinde boşanma aşamasındaki İzzettin T. (24), eşi Ayşegül T. (24) ve kayınbabası Salih K. (50) ile yaşadığı tartışmanın ardından silahlı saldırıda bulundu. Şüpheli, saldırının ardından gasp ettiği motosikletle kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.

Boşanma sürecinde kanlı saldırı

Olay, 19 Mayıs Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, boşanma aşamasındaki İzzettin T., eşiyle görüşmek istedi ancak kayınbabası izin vermedi. Bunun üzerine İzzettin T., pusuya yatarak karısının dışarı çıkmasını bekledi. Ayşegül T. ve Salih K., evden çıktıkları sırada İzzettin T. tabancayla ateş açtı. Salih K. çenesinden ve kolundan, Ayşegül T. ise ayağından yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Yaralı baba ve kızı, olayın ardından bir polis merkezinin önüne giderek yardım talep etti. Durumu fark eden polisler, hemen 112 acil ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, yaralıları Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Motosiklet gaspı ve polis takibi

Olayın ardından İzzettin T., Muhammet G.’nin başına silah dayayarak motosikletini gasp etti. Ancak kaçışı kısa sürdü; polis tarafından gerçekleştirilen kovalamaca sonucunda şüpheli kıskıvrak yakalandı. İzzettin T., olayda kullandığı silah ile birlikte Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü ve gözaltına alındı.