Adana'da annesini ve anneannesini öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi

Şizofreni hastası olduğu iddia edilen Serdar Aydın, annesi, babası ve anneannesini uyurken tabanca ile başlarından vurdu. Olayda annesi ve anneannesi hayatını kaybederken, babası hastaneye kaldırıldı. Suçlamaları reddeden şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 18:20

Adana'nın Sarıçam ilçesinde bir aile dramı yaşandı. Şizofreni hastası olduğu iddia edilen 26 yaşındaki Serdar Aydın, annesini, babasını ve anneannesini uyurken tabanca ile başlarından vurdu. Annesi ve anneannesi olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan babası hastaneye kaldırıldı.

Ailesini katledip polisi aradı

Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Serdar Aydın, ailesini vurduktan sonra polisi arayarak, ailesinin evde vurulduğu yönünde ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne Mintiha Aydın (61) ve anneanne Ülfet Köse’nin (80) öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan baba İlyas Aydın (63) ise Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun kritik olduğu açıklandı.

Şüpheli: "Ben yapmadım, uyandığımda kanlar içindeydiler"

Emniyetteki sorgusunda suçlamaları reddeden Serdar Aydın, "Gece saat 10’da yattım, sabaha karşı silah sesleriyle uyandım. Odaya gittiğimde ailemin kanlar içinde yattığını gördüm, hemen 112’yi aradım" diyerek kendisini savundu.

"Gereken gerektiği zaman yapılacak"

Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, "Ben yapmadım, bunlar benim annem babam. Bana iftira atılırsa, o iftira ispatlanacak. Gereken gerektiği zaman yapılacak" dedi. Şüpheli, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.