Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görev değişimi

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı oturumunun ilk toplantısını yaptı. Toplantıya, Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Göktürk Boyvadaoğlu başkanlık ederken, açılış yoklamasının ardından gündem maddeleri ele alındı. Gündem dışı söz alan CHP Meclis Başkan Vekilli Güngör Geçer görevini Özgür Altıok’a devretti.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 15:47

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı oturumunun ilk toplantısını gerçekleştirdi. Meclise Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Göktürk Boyvadaoğlu başkanlık yaptı Açılış yoklamasının ardından gündem maddeleri görüşülmeye başlandı. Toplantının önemli anlarından biri, CHP Meclis Başkan Vekilliği görevini Özgür Altıok’a devreden Güngör Geçer’in gündem dışı konuşarak konuşmasını yaptı. Güngör Geçer, "Şimdiye kadar yürütmekte olduğum başkan vekilliği grubu görevimi bugünden itibaren çok kıymetli meclis üyemiz Özgür Altıok’a bırakıyorum” dedi.

CHP Meclis Başkan Vekilli Güngör Geçer, Şimdiye kadar yürütmekte olduğum başkan vekilliği grubu görevimi bugünden itibaren çok kıymetli meclis üyemiz Özgür Altıok’a bırakıyorum. Görevim süreci içerisinde meclisimizde diğer meclis üyesi arkadaşlarımızın çok ciddi katkıları oldu. Bu süre boyunca partimizin vermiş olduğu görevi yerine getirmek için her türlü çabayı sizlerin de katkısı ve desteği ile yapmaya çalıştım” diye ifade etti.

“Bu toplumun geldiği nokta açısından çok ciddi bir önem arz ediyor”

Güngör Geçer, “Dün Narin kızımızın maalesef cansız bedeni bulunmuş oldu  o bizi derinden üzdü. Toplum olarak bu üzüntü sosyal medyada da, basında da gerekli şekilde görüldü. Bu toplumun geldiği nokta açısından çok ciddi bir önem arz ediyor. Maalesef bu üzüntünün üstüne biliyorsunuz dün Ovacık’ta 4 askerimizin şehit olması bizi ayrı bir üzüntüye sevk etti. Ülkemizin acılarını paylaşıyoruz, şehitlerimize Allah’tan rahmet eyliyoruz, bu acıların bir daha yaşanmaması dileğiyle. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101. Yıldönümünü kutluyoruz ama coşku ile kutlayamıyoruz. Belirttiğim sebepler nedeniyle bu anlamda partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını saygı, minnet ve özlemle anıyorum” şeklinde konuştu.