Adana Barosu’nun yeni yönetimi Atatürk Parkı’na çelenk bıraktı

Adana Barosu 33. Dönem Baro Genel Kurulu ve Seçimleri sonucunda seçilen Baro Yönetim Kurulu, Atatürk Parkı'nda düzenlediği çelenk sunumu ile görevine başladı. Çelenk töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından, Adana Barosu Çelenk’i anıta bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 11:41

Adana Barosu 33. Dönem Baro Genel Kurulu ve Seçimleri sonrasında, yeni yönetim Atatürk Parkı'na çelenk bıraktı.  Törenden sonra basın mensuplarına konuşan Adana Barosu Başkanı Volkan Böke, "Mustafa Kemal Atatürk’ün bize çizdiği yolda ve hedefte çok ciddi çalışmalarımız var" dedi.

“Mustafa Kemal Atatürk’ün bize çizdiği yolda ve hedefte çok ciddi çalışmalarımız var”

Adana Barosu Başkanı Volkan Böke, “Adana Barosu ve özellikle tüm baroların üzerine çok kıymetli görevler var. Bizde bu dönemde yeni görevimizde sorumluluk ve bilinciyle yeni göreve heyacanla başladık. Henüz mazbatımızı yeni aldık. Yapacak çok fazla işimiz var. Özellikle genç meslektaşlarımızın ve mesleğimizin çok ciddi sorunları var. Bunun bilinci ve sorumluluğu ile Mustafa Kemal Atatürk’ün bize çizdiği yolda ve hedefte çok ciddi çalışmalarımız var. Kısa zamanda çok işler yapmayı düşüyoruz. Meslektaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde bu işleri yapmayı planlıyoruz” diye ifade etti.