Adana Barosu'nda 36 genç avukat yemin ederek mesleğe adım attı

Adana Barosu'nun düzenlediği ruhsat töreninde, stajlarını başarıyla tamamlayan 36 genç avukat yemin ederek mesleklerine resmen adım attı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 09:08

Adana Barosu tarafından düzenlenen ruhsat töreninde, staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 36 avukat yemin ederek meslek hayatına adım attı. Adana Adalet Sarayı Konferans Salonu'nda gerçekleşen törende Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, genç meslektaşlarını kutlayarak bu anın hayatlarının önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Adana Adalet Sarayı Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av. İlker Güzel, Sayman Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Timur Ortatepe, Av. Neval Yurtdaş, avukatlar, aileler ve misafirler katılım gösterdi.

“Ruhsat alacak meslektaşlarımız için hayatlarının dönüm noktası”

Törenin açılış konuşmasında Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz  ruhsat alan meslektaşlarını ve ailelerini kutlayarak şunları söyledi: “Bugün ruhsat alacak meslektaşlarımız için hayatlarının dönüm noktası. Zira, uzun soluklu bir şekilde hak arama mücadelesine başlayacaklar. Ruhsatlarını alacak olan meslektaşlarımızın mesleğe hazırlanmasında Staj Komisyonumuzun büyük emekleri oldu. Başta Staj Komisyonu Koordinatörümüz Av. Mert Kuşdemir, Komisyon Başkanı Av. Hasan Alkan ve tüm üye arkadaşlarım ile Staj Eğitim programlarında tecrübelerini paylaşan meslektaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye ifade etti.