Yeni sezon Amatör Spor Kulüpleri takımlarının grupları belli oldu

ASKF tarafından düzenlenen Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig ve U-18 1. Lig kura çekimleri, yoğun katılımla gerçekleştirildi. İncirlik Spor'un önemli isimlerinden biri olan Hüsnü Karslıbulut'un katıldığı etkinlikte, yeni sezon için takımların grupları belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 13:52

Adana'da amatör futbolun kalbi, 2024-2025 sezonu için yapılan heyecan dolu kura çekimiyle yeniden atmaya başladı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig ve U-18 1. Lig kura çekimleri, Ali Gülleri Spor Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Türkiye'nin ilk Köy Kulübü Derneği olan İncirlik Spor'un efsane ismi Hüsnü Karslıbulut'un da onurlandırdığı bu etkinlikte, takımların grupları belli oldu ve yeni sezon için hazırlıklar resmen başlamış oldu.

ASKF Başkanı Ahmet Bozan, “9 ve 8’li takımlarımız olacak. Hemen kuraya geçeceğiz. Öncelikle çok kıymetli misafirimiz var, bizleri hiç kırmadı Türkiye’nin ilk Köy Kulübü Derneği olan İncirlik Sporun efsane ismi Hüsnü Karslıbulut aramızda. Yanımızda olduğu içinde çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

SÜPER AMATÖR LİG BEYAZ GRUP SEYHANGÜCÜ ÇUKUROVA PRESS HAVUZLU BAHÇE İNCİRLİKSPOR YENİBEYGÜCÜ YAPI MESLEK SPOR KURTTEPE LİBERO FK ADANA YÜKSEL GENÇLİK ALADAĞ GÜCÜ SÜPER AMATÖR LİG KIRMIZI GRUP KARŞIYAKASPOR SEYHAN BELEDİYE SPOR DAĞLIOĞLUSPOR BAKLALISPOR TOROSLAR 1922 SPOR SARIÇAM KÜRKÇÜLER SPOR KARATAŞ BELEDİYE SPOR ANADOLU 19 MAYIS SPOR KOZANSPOR FK