Vinicius Junior’a Suudi Arabistan’dan dev teklif: 350 milyon euro’luk maaş Real Madrid’in yıldızını kararsız bıraktı

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Vinicius Junior, Suudi Arabistan'dan gelen 350 milyon Euro'luk dev maaş teklifiyle sarsıldı. Yıldız oyuncunun bu teklife hemen yanıt vermemesi, Santiago Bernabeu'da endişe yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 09:43

Real Madrid'in genç yıldızı Vinicius Junior, Suudi Arabistan Profesyonel Ligi'nden gelen dev bir teklif karşısında geleceğiyle ilgili zor bir kararın eşiğinde. Yıldız futbolcuya sunulan yıllık 350 milyon Euro'luk maaş teklifi, hem oyuncunun hem de Real Madrid yönetiminin dikkatini çekti.

VİNİCİUS’UN KARARSIZLIĞI SANTİAGO BERNABEU’YU ENDİŞELENDİRİYOR

Vinicius Junior, Suudi Arabistan’dan gelen bu astronomik teklife hemen yanıt vermemesiyle Santiago Bernabeu’da tedirginliğe neden oldu. Real Madrid yönetimi, Brezilyalı yıldızın bu teklifi değerlendirmesinden endişe ediyor. 24 yaşındaki oyuncunun, bu sezonki performansıyla Ballon d'Or ödülüne aday gösterilmesi de kararını zorlaştıran etkenlerden biri.

SERBEST KALMA BEDELİ VE GELECEĞİ

Brezilyalı oyuncunun sözleşmesinde yer alan 1 milyar Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor. Ancak Suudi Arabistan'dan gelen bu teklif, büyük paraların oyuncunun peşini bırakmayacağının sinyalini veriyor. Vinicius’un Real Madrid’den ayrılmaya karar vermesi durumunda, bu astronomik ücretin onu takip etmesi kaçınılmaz görünüyor.

BALLON D'OR YARIŞI VE KARİYER SEÇİMİ

Vinicius Junior, 2024 yılında Ballon d'Or'u kazanma favorileri arasında yer alıyor. Kariyerinin zirvesinde olan genç oyuncunun, bu ödülü kazanıp kazanamayacağı merakla beklenirken, kariyerine Avrupa'da mı yoksa Suudi Arabistan'da mı devam edeceği ise büyük bir soru işareti olarak kalıyor.

Real Madrid taraftarları ve futbol dünyası, Vinicius Junior'un bu büyük kararı nasıl vereceğini yakından takip ediyor.