UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gol yağmuru: Hakan Çalhanoğlu ve Nuri Şahin geceye damga vurdu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında goller susmadı! Hakan Çalhanoğlu'nun yıldızlaştığı gecede Inter, Kızıl Yıldız'ı farklı geçirirken, Nuri Şahin yönetimindeki Dortmund ise Celtic'e tarihi bir galibiyet yaşattı. Barcelona, Manchester City gibi devler de rahat galibiyetler alarak gruplarında iddialı olduklarını gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 08:55

Avrupa futbolunun en prestijli kulüp turnuvası UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftası, heyecan dolu karşılaşmalara sahne oldu. Geçen haftaki mücadelelerin ardından bu hafta da gollerin ve sürprizlerin bol olduğu bir futbol şöleni yaşandı.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN YILDIZLARI PARLADI

İtalya'nın köklü kulübü Inter, sahasında ağırladığı Kızıl Yıldız'ı farklı bir skorla mağlup etti. Maçın henüz 11. dakikasında Hakan Çalhanoğlu'nun muhteşem bir serbest vuruş golüyle öne geçen İtalyan ekibi, daha sonra Arnautovic, Martinez ve Taremi'nin golleriyle farkı 4'e çıkardı. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun başarılı performansı, Inter'in galibiyetinde önemli bir rol oynadı.

NURİ ŞAHİN'Lİ DORTMUND TARİHİ BİR GALİBİYET ALDI

Teknik direktörlüğünü Nuri Şahin'in yaptığı Borussia Dortmund, sahasında ağırladığı Celtic'i tam 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Emre Can'ın penaltıdan attığı gol ve Karim Adeyemi'nin hat-trick yapmasıyla tarihi bir galibiyete imza atan sarı-siyahlılar, gruptaki iddiasını güçlendirdi.

Diğer Maçların Sonuçları Salzburg - Brest: 0-4 Stuttgart - Sparta Prag: 1-1 Barcelona - Young Boys: 5-0 B. Leverkusen - Milan: 1-0 Arsenal - PSG: 2-0 PSV - Sporting: 1-1 S. Bratislava - Manchester City: 0-4