Türkiye-Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesinde İzlanda'yı 3-1 yenerek grup liderliğine yükseldi. 11 Ekim’de Karadağ ile oynanacak maçın detayları ise belli oldu. İşte Türkiye-Karadağ maç saati ve tarihi...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 11:40

A Milli Takım, 9 Eylül 2024 tarihinde UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup kapsamında İzlanda ile karşı karşıya geldi. İzmir’deki Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Türkiye, Kerem Aktürkoğlu’nun attığı 3 golle rakibini 3-1 mağlup etti. Bu galibiyetle Ay-Yıldızlılar, gruptaki puanını dört yaparak liderlik koltuğuna oturdu.

Puan Durumu:

Türkiye - 4 Puan Galler - 4 Puan İzlanda - 3 Puan Karadağ - 0 Puan

Türkiye’nin bu galibiyeti, grubun ilk iki sırasındaki Galler ile puan eşitliği sağlamasına rağmen, Türkiye'nin averajla lider olduğu anlamına geliyor. A Milli Takım, grup aşamasını birinci sırada tamamlarsa, bir üst lige yükselecek.

Türkiye - Karadağ Maçı Ne Zaman?

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup kapsamındaki bir sonraki mücadelede A Milli Takım, 11 Ekim 2024 tarihinde Karadağ’ı konuk edecek. Maç saat 21.45’te başlayacak ve Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak. Maçın hangi stadyumda oynanacağı ise henüz açıklanmamıştı.

Maçın Yayın Detayları:

Türkiye-Karadağ karşılaşması, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maç, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecek.

A Milli Takım, gruptaki son maçında Karadağ’ı mağlup ederek, UEFA Uluslar B Ligi’nde bir üst lige yükselme hedefini sürdürmek istiyor. Maçın öncesinde ve sonrasında geniş kapsamlı analiz ve yorumlar, TRT 1 ekranlarında yer alacak.