TFF'ye ağır eleştiriler: Yunus Akgün için ayrılmış bilet iddiaları

EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya mağlup olan Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bilet dağıtımı konusunda ağır eleştirilere maruz kaldı. Spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, TFF'nin maç biletlerini adaletsiz bir şekilde dağıttığını iddia ederek, özellikle Yunus Akgün için ayrılmış biletin satıldığı iddialarını ortaya attı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 14:45

EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya karşı kaybeden Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 'ye yönelik eleştiriler artıyor. Spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, TFF'ye ağır eleştirilerde bulundu.

Batuhan Karadeniz, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında TFF'nin maç biletlerini adaletsiz bir şekilde dağıttığını iddia etti. Özellikle Yunus Akgün için ayrılmış biletin satıldığı iddialarını gündeme getiren Karadeniz, TFF'nin yönetimini sert bir dille eleştirdi. Karadeniz ve Ümit Karan, Montella'nın taktik hataları ve oyuncu tercihleri konusunda da eleştirilerde bulunurken, futbolcuların gösterdiği özveriyi vurguladı.

TFF’nin biletleri dağıtırken adil olmadığını öne süren Karadeniz; “Ne diğer milli takımların oyuncuları götürülüyor ne de A Milli Futbol Takımı’na emek vermiş isimler. Büyükekşi eleştirilmesin diye şirinlik yapmak için birililerini götürmüş. 3 bilet isteyen Bülent Korkmaz’a ise ‘Çok istiyorsun’ diyorlar. Yunus Akgün’e ayrılmış  bedava bileti, normal vatandaşa nasıl satıyorsun? Türkiye’de 5 bin TL’ye satılan forma, Almanya’da 50 Euro. Biri bunları açıklasın” ifadelerini kullandı.