TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'un Şanlıurfaspor maçı biletleri satışta

TFF Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'un 9. haftada karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçı biletleri satışa çıktı. Turuncu-beyazlı takımda 19 Ekim Cumartesi oynanacak olan maçın hazırlıkları ise sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 12:05

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Adanaspor ve Şanlıurfaspor arasında oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu. Buna göre, Maraton Tribün bilet fiyatı 150 TL olarak belirlendi. Sadece bu maç için engelli taraftarların Yeni Adana Stadyumu'nda 21 Nolu kapı yerine, Maraton Tribünü 13 Nolu tahliye kapısından görevlilerin yönlendirmeleriyle giriş yapabilecekleri belirtildi.

Güney Kale Arkası kombine kart sahiplerinin, maçı Maraton Tribününden, Güney Batı Tribün kombine kart sahiplerinin ise VIP-A Tribününden giriş yapabilecekleri bildirildi.

Hazırlıklar sürüyor

Bu arada, Toros Kaplanları, Şanlıurfaspor ile oynanacak olan bu önemli maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde sürdürüyor. Turuncu-beyazlılar, Çatalan Tesislerinde yapılan antrenmanda, koşu ve ısınma hareketleri, 5’e 2 top kapma çalışması ve çift kale maç yapıyor.

Teknik Direktör Kemal Kılıç, maçın önemine değinerek, "Bu maçı alarak puanımızı 9'a çıkarmak istiyoruz. Takımda moral ve motivasyon yüksek. Taraftarlarımızın desteğiyle inşallah sahadan galip ayrılan taraf olacağız" dedi.

Adanaspor - Şanlıurfaspor maçı 19 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Maçı Gürcan Hasova yönetecek. Serdar Soydan ve Selim Şenöz ise yardımcı hakemler olarak görev yapacak.