Teknik Direktör Kemal Kılıç: Yuvama döndüm, başarı için mücadele edeceğiz

Kaplanlarımız 29 Eylül Pazar günü oynayacakları Çorum FK hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Çatalan Tesislerimizde Teknik Direktörümüz Kemal Kılıç, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 19:26

Kaplanlarımız 29 Eylül Pazar günü oynayacaklarıÇorum FKhazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Çatalan Tesislerimizde Teknik Direktörümüz Kemal Kılıç, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Kılıç, ”Burası benim evim, yuvam, doğduğum yer. Futbola başladığım yer. Ne zaman ihtiyaç olunursa bizim görevimiz gelmektir. Adanaspor’u başarıya ulaştırmaktır. Mutluyum tekrardan yuvama geldiğim için. İçinde bulunduğumuz durum yakışan bir durum değil. En kısa sürede çıkacağız. Ligin başı olması avantajdır. Takımlar arasında çok büyük bir puan farkı yok. Bu hafta kazanırsak 3-4 sıra yukarı çıkma ihtimalimiz var. Bize yakışan sonucu ve mücadeleyi almak için çalışacağız ve layık olduğumuz yere geleceğiz” dedi.

Taraftarların endişelenmemesi gerektiğini vurgulayan Kılıç,”İnşallah onları mutlu edecek, sevindirecek ve zevk duyacakları bir oyun anlayışıyla birkaç hafta içerisinde sahada yer almış olacağız ve kazanacağız. Bizlere her zaman destek oldular. Teşekkür ediyorum. Şuanda daha fazla desteğe ihtiyacımız var. İnşallah hep birlikte kötü sonuçları geçip mutlu olacağız” ifadelerini kullandı.