Tayfur Bingöl, Eyüpspor ile büyük ölçüde anlaştı

Beşiktaş'tan ayrılması beklenen Tayfur Bingöl, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor'a transfer olmak üzere. Oyuncu, siyah-beyazlılarla olan sözleşmesini feshettikten sonra yeni takımıyla imza atacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2024 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2024 09:28

Beşiktaş'ta forma giyen Tayfur Bingöl'ün, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor'a transfer olduğu iddia edildi. TRT Spor'un haberine göre, oyuncu ile Eyüpspor arasında büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Beşiktaş'ın Slovenya kampına dahil edilmeyen Tayfur Bingöl'ün, siyah-beyazlı kulüple olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetmesi bekleniyor. Anlaşmanın ardından oyuncu, Eyüpspor forması giymeye başlayacak.

BEŞİKTAŞ'TAKİ KISA SÜRECİ

2022-2023 sezonunda Beşiktaş'a transfer olan Tayfur Bingöl, siyah-beyazlı formayla 19 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen oyuncu, beklentileri tam olarak karşılayamadı.

GÖZTEPE'DEKİ BAŞARILI DÖNEMİ

Tayfur Bingöl, Beşiktaş öncesinde Göztepe forması giymişti. İzmir ekibinde toplam 88 maça çıkan oyuncu, burada daha etkili bir performans sergilemişti.

EYÜPSPOR'DA YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Eyüpspor'a transfer olan Tayfur Bingöl, kariyerine yeni bir başlangıç yapacak. Süper Lig'in yeni ekiplerinden olan Eyüpspor'da kendisini kanıtlamak isteyen oyuncu, takımına katkı sağlamak için çaba gösterecek.