Suudi Arabistan Basını: Okan Buruk, Hakim Ziyech’i takımda istemiyor

Suudi Arabistan basını, Okan Buruk’un Hakim Ziyech’i takımda istemediğini ve onun takımdan ayrılmasını istediğini öne sürdü. Ziyech’in Suudi Arabistan ekipleriyle görüştüğü ve Galatasaray’ın belli bir bonservis karşılığında transfere onay verebileceği iddia ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2024 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2024 14:15

Suudi Arabistan basını, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Hakim Ziyech’i takımda istemediğini ve ona güvenmediğini öne sürdü. Geçen sezon Chelsea'den kiralanan ve bu dönemde bonservisi alınan Faslı oyuncunun durumu belirsizliğini korurken, Ziyech'in Suudi Arabistan ekipleriyle görüştüğü ve Galatasaray Yönetimi'nin belli bir bonservis karşılığında transfere onay verebileceği iddia ediliyor.

Infosports adlı haber sitesinde, Okan Buruk'un Konyaspor maçında Hakim Ziyech’e forma şansı vermemesinin, oyuncuyu takımdan ayrılmaya itmek için bilinçli bir tercih olduğu belirtildi. Bu hamlenin Ziyech'in Suudi Arabistan'a transfer olabileceğini işaret ettiği öne sürüldü.

Ancak Achtari24, Ziyech’in oynatmama kararının Suudi Arabistan'dan gelen teklifler ile ilgili olmadığını, teknik direktör Buruk'un sağ kanatta Barış Alper Yılmaz’ın performansını beğenerek onu tercih ettiğini yazdı. Yılmaz'ın Konyaspor maçında ikinci golü atmasının, bu tercih için daha mantıklı bir neden olduğunu ifade etti.