Serhat Akın: Barış Alper Yılmaz, Pepe'yi sırtında gezdirir

Eski milli futbolcu Serhat Akın, A Milli Takım'ımızın Portekiz ile oynayacağı maç öncesinde Barış Alper Yılmaz'ı övdü ve Pepe'ye karşı üstünlük kurabileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 11:10

Sports Digitale Youtube kanalında A Milli Takım'ımızın Portekiz ile oynayacağı maç öncesinde değerlendirmelerde bulunan Serhat Akın, Barış Alper Yılmaz'ın önemine vurgu yaptı.

BARIŞ ALPER YILMAZ PEPE'Yİ GERİDE BIRAKIR

Akın, Barış Alper Yılmaz'ın Portekiz'in tecrübeli defans oyuncusu Pepe'ye karşı rahatlıkla mücadele edebileceğini söyledi. Akın, "Barış Alper Yılmaz, Pepe'yi sırtında gezdirir. Neredeyse benimle yaşıt. Barış Alper Yılmaz'ın Portekiz defansına karşı önemli bir koz olacağına inanıyorum." dedi.

ARDA GÜLER'E TAM GÜVEN

Akın, Arda Güler'i de övgüye boğarak, "Arda Güler için söylenecek söz yok. Şapkadan tavşan değil, fil bile çıkarabilir. En büyük kozumuz." ifadelerini kullandı.

MONTELLA 1 PUAN İÇİN ÇIKABİLİR

Akın, milli takımın teknik direktörü Vincenzo Montella'nın Portekiz maçına 1 puan için çıkabileceğini de söyledi. Akın, "Montella, Portekiz maçına 1 puan için çıkabilir, ben asla kötü düşünmem. Çünkü turnuva oynuyorsun, her puanın her golün önemi var." dedi.

BARIŞ ALPER YILMAZ VE ARDA GÜLER TEHLİKE YARATABİLİR

Akın, Barış Alper Yılmaz ve Arda Güler'in Portekiz defansı için tehlike yaratabileceğini savundu. Akın, "Bunun için de Barış Alper Yılmaz'ı ileri at ve savunmayı yorsun, öndeki adamları geri koştursun. Savunma da yapsan topu 3. bölgede tuttuğun her an onlar için tehlike. Bu tehlike de Barış Alper Yılmaz ve Arda Güler ile yapılabilir." dedi.

KEREM AKTÜRKOĞLU İLK 11'DE BAŞLAMAYABİLİR

Akın, Kerem Aktürkoğlu'nun dalgalı performansı nedeniyle ilk 11'de başlamaması gerektiğini söyledi. Akın, "Kerem Aktürkoğlu, geçiş oyununda olabilir ama onun dalgalı performansı var. Ben ilk 11 başlatmam. Bir gün çok iyi, bir gün çok kötü. Hiç ortası yok. Skora göre sonradan oyuna girecektir." dedi.