Selahattin Özbay: Adana 01 FK olarak yeni sezonda da istikrarlı sonuçlar alacağız

Adana 01 Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Selahattin Özbay, yeni sezonda başarılı mücadelelerine devam edeceklerini ve transfer çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 11:11

Adana 01 Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Selahattin Özbay, yeni sezonda kulübün başarılı performansını sürdüreceğini açıkladı. Özbay, son iki yılda elde ettikleri iki şampiyonlukla taraftarlarına büyük mutluluk yaşattıklarını belirterek, "Bizi izlemeye devam edin" dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Özbay, 2. Futbol Ligi'nde de istikrarlı bir performans sergilemeyi hedeflediklerini ve transfer çalışmalarının aralıksız devam ettiğini vurguladı. Takıma faydalı olabilecek oyuncuları kadroya katmak için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Özbay, "Yeni sezonda iç saha maçlarını oynayacağımız Ali Hoşfikirer Stadı'nın yetiştirilmesini bekliyoruz" dedi.

Stadlarının lig standartlarına uygun hale getirilmesi için gerekli çalışmaların bir an önce yapılmasını istediklerini belirten Özbay, "Başkanımız Menderes Kutlu'nun liderliğinde yapacağımız daha çok iş var. Birlik ve bütünlük içinde yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.