Rahatsızlanan Valkanis toplantıya katılmadı

Süper Lig 5. Hafta maçında deplasmanda Antalyaspor’a son dakikada yediği gol ile 2-1 kaybeden Adana Demirspor’da Teknik Direktör Michael maç sonunda rahatsızlandığını belirterek basın toplantısına katılmadı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 15:27

Süper Lig 5. Hafta maçında deplasmanda Antalyaspor’a son dakikada yediği gol ile 2-1 kaybeden Adana Demirspor’da Teknik Direktör Michael maç sonunda rahatsızlandığını belirterek basın toplantısına katılmadı.

AURELİO: PES ETMEDİK

İlkhaber Gazetesi'nden M. Şükrü KÖSEOĞLU'nun haberine göre;Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, maç sonrası yaptığı açıklamada pes etmediklerini söyledi. Aurelio, “Adana Demirspor'a karşı zor bir maç ortaya koyduğumuzu söylemek isterim, maçtan önce de bunu söylemiştim. Larsson'un harika golüyle 1-0 öne geçtik. Daha sonrasında rakip duran toptan beraberliği yakaladı. Ama bizim için önemli olan son ana kadar, son saniyeye kadar pes etmemek oldu. Samudio'nun da kafa golüyle 2-1 öne geçtik ve bu harika zaferi elde ettik" dedi. 

Geride kalan 5 haftalık durumunu da değerlendiren Aurelio, "Daha iyi olmamız gerektiğinin farkındayız. Bugüne kadar aldığımız tüm sonuçlardan memnun olduğumu söyleyemem. Çünkü Beşiktaş'a ve Başakşehir'e karşı maç kaybettik.

Açıkçası çok gol yiyerek bu maçları kaybettik, bunları iyileştirmemiz gerekiyor. Ama bu bir süreç ve biz de şu an da bu sürecin içerisindeyiz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugünkü aldığımız galibiyet belki de bu sürecin bir başlangıcıydı, çok iyi bir sonuç elde ettik bugün ve bu iyi sonuçların devam etmesini diliyorum" sözlerine yer verdi.

Antalya yenilgisiyle beraber Süper Ligde 5 maçta 4’üncü yenilgisini alan Adana Demirspor, 1 puanla ligin en alt sırasında yer alıyor. Adana ekibi transfer tahtasını açamadığından mevcut kadrosuyla yoluna devam ediyor.

Mavi-lacivertli ekibin kadrosu; Abat Aimbetov, Abdulsamet Burak, Aksel Aktaş, Ali Yavuz Kol, Andreaw Rayan Gravillon, Antonio Simao Muanza, Arda Okan Kurtulan, Breyton Dylan Fougeu, Burhan Ersoy, Bünyamin Balat, Deniz Eren Dönmezler, Edouard Michut, Ege Kaplan, Florent Shehu, Gökdeniz Tunç, İzzet Çelik, Rodriguez Martinez, Jovan Manev, Kadir Karayiğit, Mahamadou Ba, Motez Morani, Murat Uğur Eser, Nabil Aliouli, Ozan Demirbağ, Salih Kavrazlı, Semih Güler, Tayfun Aydoğan, Tolga Kalender, Ulaş İmergi, Vedat Karakuş, Yusuf Barasi, Yusuf Sarı şeklinde..

Bu arada Adana Demirspor’da uzun bir süredir yedekte bulunan kaleci Vedat Karakuş, Antalya maçında ilk 11’de forma giydi.