Okay Yokuşlu: İzlanda karşısında 3 puanı alacağız

Milli futbolcu Okay Yokuşlu, UEFA Uluslar B Ligi'nde İzlanda ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamada, İzmir'de taraftarları önünde galibiyeti hedeflediklerini belirtti. Yokuşlu, doğup büyüdüğü şehirde oynamanın kendisi için ayrıca anlamlı olduğunu da ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 15:19

A Milli Futbol Takımı, yarın İzmir'de İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Takımın önemli oyuncularından Okay Yokuşlu, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

"KENDİ DOĞUP BÜYÜDÜĞÜM YERDE OYNAMAK İNSANA ÖZEL HİSSETTİRİYOR"

İzmir'de doğup büyüyen Okay Yokuşlu, maçın kendisi için ayrı bir anlam ifade ettiğini vurguladı. "Kendi doğup büyüdüğüm yerde oynamak insana özel hissettiriyor. Kendimi daha da ev sahibi hissediyorum" diyen deneyimli futbolcu, taraftarların desteğiyle galibiyet almak istediklerini belirtti.

İzlanda maçında galibiyet hedefiyle sahaya çıkacaklarını belirten Okay Yokuşlu, rakibin gücünü de kabul etti. "İzlanda iyi bir takım, önemli galibiyetler aldılar. Saygı duyuyoruz. Amacımız, hedefimiz kazanmak. Evde oynadığımız maçlarımız özel oluyor. Umarım taraftarlarımızı mutlu ederiz" dedi.

POZİTİF BİR ORTAM

Milli takımda olumlu bir atmosfer olduğunu ifade eden Okay Yokuşlu, "Farklı bir jenerasyonumuz var, çok kaliteli bir oyuncu grubumuz var, hocamız aynı şekilde. Ortamın daha pozitif olduğu bir durumdayız. Güzel bir turnuvanın ardından güzel duygular pekişti" şeklinde konuştu.