Mavi-Şimşekler Genk'e ulaştı

Yukatel Adana Demirspor kafilesi, UEFA Konferans Ligi Play-Off turu maçını oynayacağı Belçika'nın Limburg vilayetine bağlı Genk'e ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2023 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2023 17:02
ilkhaber-gazetesi.com

Serhat AKARSU

(İLKHABER) - UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Adana Demirspor'lu futbolcuları taşıyan özel uçak, Genk'e iniş yaptı.

Patrick Kluivert yönetimindeki Mavi-Şimşekler, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turunda karşılaşacağı Genk maçı için bugün özel uçakla Belçika'ya hareket etmişti.

Demirspor kafilesini taşıyan özel uçak, Belçika'nın Limburg vilayetine bağlı olan Genk Havalimanı'na geçtiğimiz dakikalarda iniş yaptı.  Şimşekler, havalimanı çıkışında Demirspor taraftarı olan bir grup tarafından karşılandı. Teknik heyet ve futbolcular, daha sonra kendilerine tahsis edilen araçla konaklayacakları otele geçti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde CFR Cluj ve NK Osijek'i saf dışı bırakarak Play-Off hattına yükselen Adana Demirspor'un tarihi Genk karşılaşması yarın, rövanşlar ise 31 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Genk-Yukatel Adana Demirspor maçı saat 21.00'de Cekega Arena’da başlayacak. Maç TV 8,5 ekranlarından canlı yayınlanacak.