Lionel Messi, Kenan Yıldız ve Lamine Yamal dahil futbolun 10 geleceğin yıldızını açıkladı

Lionel Messi, yeni krampon serisini giyecek dünya çapındaki 10 genç futbolcuyu açıkladı. A Milli Takım'ın genç yıldızı Kenan Yıldız, Messi’nin seçtiği isimler arasında yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 11:03

Dünya futbolunun efsane isimlerinden Lionel Messi, ünlü bir spor giyim markasıyla başlattığı özel proje kapsamında dikkatleri genç yeteneklere çeviriyor. Arjantinli yıldız, yeni bir krampon serisinin lansmanı için dünya genelinden 10 genç futbolcuyu seçti.

MESSİ'DEN KENAN YILDIZ'A ÖZEL DAVET

Messi'nin seçtiği isimler arasında Juventus forması giyen ve A Milli Takım'ın gelecek vadeden oyuncularından Kenan Yıldız da yer alıyor. Bu özel proje ile genç futbolculara büyük bir fırsat sunulurken, Messi de kendi mirasını gelecek nesillere taşımak için önemli bir adım atmış oluyor.

LİSTEDEKİ DİĞER GENÇ YETENEKLER

Kenan Yıldız'ın yanı sıra listede yer alan diğer genç futbolcular arasında Eliesse Ben Seghir, Lamine Yamal, Claudio Echeverri, Jaedyn Shaw, Antonio Nusa, Joel Ndala, Linda Caicedo, Vicky Lopez, Cavan Sullivan ve Assan Ouedraogo bulunuyor. Bu genç yeteneklerin futbol dünyasında büyük başarılara imza atmaları bekleniyor.  

LİONEL MESSİ'NİN SEÇTİĞİ GELECEĞİN 10 SÜPERSTARI

Oyuncu

Mevcut takım

Konum

Lamine Yamal

Barcelona

FWD

Jaedyn Shaw

San Diego Wave

FWD

Vicky Lopez

Barcelona

MID

Cavan Sullivan

Philadelphia Union

MID

Joel Ndala

Manchester City

FWD

Claudi Echeverri

Manchester City

FWD

Kenan Yıldız

Juventus

FWD

Antonio Nusa

RB Leipzig

FWD

Eliesse Ben Seghir

Monaco

MID

Assan Ouedraogo

RB Leipzig

MID

KENAN YILDIZ'IN PERFORMANSI

19 yaşındaki Türk futbolcu Kenan Yıldız, bu sezon Juventus formasıyla 9 maça çıktı. Genç oyuncu, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistlik başarılı bir performans sergiledi. Yıldız'ın Messi gibi bir efsane tarafından seçilmesi, hem kendisi hem de Türk futbolu için büyük bir gurur kaynağı oldu.