Kylian Mbappe, Real Madrid'e resmen transfer oldu!

Fransız yıldız Kylian Mbappe, uzun zamandır hayalini kurduğu Real Madrid'e transfer oldu. 5 yıllık sözleşme imzalayan Mbappe, 50 milyon Euro imza parası ve 15-20 milyon Euro yıllık maaş alacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 14:05

Futbolseverlerin merakla beklediği transfer nihayet gerçekleşti. PSG ile sözleşmesini yenilemeyen Kylian Mbappe, İspanyol devi Real Madrid'e katıldı. Real Madrid, uzun yıllardır peşinde olduğu Fransız yıldızla haziran ayının başında 5 yıllık anlaşma sağladığını duyurmuştu.

Kylian Mbappe, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Santiago Bernabeu'ya giderek kulüp başkanı Florentino Perez ile bir araya geldi ve sözleşmesini imzaladı. İmza törenine 80 binden fazla taraftarın katılması bekleniyor ve tüm biletler tükendi. Mbappe, yeni sezonda Real Madrid'de 9 numaralı formayı giyecek.

Marca'nın haberine göre, Real Madrid, Mbappe'ye 50 milyon Euro imza parası ödeyecek. Yıldız futbolcunun yıllık maaşının ise 15-20 milyon Euro arasında olması bekleniyor.

MBAPPE'DEN İLK AÇIKLAMA

Transferinin duyurulmasının ardından Kylian Mbappe, Instagram'dan şu açıklamayı yaptı: "Bir rüya gerçek oldu. Hayalimdeki kulübe katıldığım için çok mutlu ve gururluyum. Şu anda ne kadar heyecanlı olduğumu kimse anlayamaz. Sizi görmek için sabırsızlanıyorum Madridistalar! İnanılmaz desteğiniz için teşekkürler. Hala Madrid..."

Bu transfer, hem Mbappe için hem de Real Madrid için yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor.