Kaplan puan peşinde

TFF 1. Ligde geride kalan 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Adanaspor, deplasmanda karşılaşacağı Ümraniye’den puan koparmak istiyor. Sezon sonu ilk 5’te yer alarak Süper Lig yarışında kopmak istemeyen Toros Kaplanı, sıkı antrenman programıyla güç depoluyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 12:31

TFF 1. Ligde geride kalan 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan , deplasmanda karşılaşacağı Ümraniye’den puan koparmak istiyor. Sezon sonu ilk 5’te yer alarak Süper Lig yarışında kopmak istemeyen Toros Kaplanı, sıkı antrenman programıyla güç depoluyor.

İlkhaber Gazetesi'nden Kadir ADIYAMAN'ın haberine göre; Son 5 sezon düşme tehlikesi yaşayan ve bu sezon için ise kadrosunu baştan aşağı yenileyen Adanaspor, Lig'in 6. Haftasında deplasmanda Ümraniye ile karşılaşacak. Bu sezon Süper lig hedefine ulaşmak isteyen turuncu beyazlılar, maçlarda fire vermek istemiyor.

Maç hazırlıklarını sürdüren turuncu beyazlılar, mutlak galibiyet hedefliyor. Maça sıkı antrenman programıyla hazırlanan Adana ekibi, Çatalan Tesislerinde Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Kaplanlarımızın antrenmanı fitness çalışmaları ve koşu ile başladı. Dar alanda pas çalışmaları yapan ekip, antrenmanı çift kale maç ile tamamlandı.