Hikmet Karaman, Adana Demirspor'dan ayrıldıktan sonra Moldova'yı seçti

Deneyimli teknik direktör Hikmet Karaman, Adana Demirspor’dan ayrıldıktan sonra Moldova 1. Lig ekibi Zimbru Chisinau ile anlaştığını duyurdu. Resmi imzaların prosedürlerin tamamlanmasının ardından atılması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 13:36

Türk futbolunun deneyimli teknik direktörlerinden Hikmet Karaman, kariyerine Moldova'da devam edecek. Adana Demirspor ile yollarını ayıran Karaman, Moldova 1. Lig ekiplerinden Zimbru Chisinau ile anlaşma sağladı.

ZİMBRU CHİSİNAU'DA YENİ BİR DÖNEM

Kulüpten yapılan açıklamada, Hikmet Karaman ile prensipte anlaşmaya varıldığı belirtilirken, resmi imzaların ise kısa süre içerisinde atılacağı ifade edildi. Karaman, kariyeri boyunca birçok Süper Lig takımını çalıştırmış ve Türk futboluna önemli katkılar sağlamıştı.

HİKMET KARAMAN KİMDİR?

Teknik direktörlük kariyerine Türkspor'da başlayan Hikmet Karaman, daha sonra Kocaelispor, Zeytinburnuspor, Erzurumspor, Adanaspor, Rizespor, Kayserispor, Ankaragücü, Malatyaspor, Ankaraspor, Antalyaspor, Manisaspor, Gaziantepspor, Bursaspor, Kayseri Erciyesspor ve Alanyaspor gibi takımları çalıştırmıştı. Son olarak Adana Demirspor'un başında görev yapan deneyimli teknik adam, şimdi de Moldova'da yeni bir sayfa açıyor.